Ziemassvētku fantāzija Rīgas kongresu namā

Ziemassveetki_foto_I.Paveene
Fotogrāfs: Inese Pavēne

Ar pašu jautrāko un muzikālāko izrādi “Ziemassvētku fantāzija” skolēnu brīvdienu laikā š.g. 26. decembrī plkst. 10:00 un 12:00 Rīgas kongresu namā Kr.Valdemāra ielā 5 viesosies Dramaturgu teātra aktieri. Mazos skatītājus un viņu vecākus gaidīs tikšanās ar Ziemassvētku vecīti un viņa draugiem, smaidi, smiekli un jautrs noskaņojums visam nākamajam gadam. Lugas autors ir Austris Pirktiņš, iestudējuma režisors – Andrejs Saldavs, bet lomās iejutīsies Dramaturgu teātra aktieri Inese Pavēne, Artūrs Lazdiņš, Artūrs Zemdega un Jānis Šmits.

Pasākums paredzēts mazuļiem un skolniekiem līdz 4. klasei, tajā būs iespēja piedalīties jautrās izdarībās un rotaļās, dziedāt, piedalīties atrakcijās un aizraujošās dejās, smieties kopā ar visiem. Protams – būs arī dāvanas, jo Ziemassvētki taču ir laiks, kad bērni it visur gaida brīnumus! Būs arī gadatirgus, izdomas bagāts fotogrāfs un lielisks garastāvoklis! Ielūguma cena bērnam uz priekšnesumu 10 EUR, viens no vecākiem katram bērnam tiek ielūgts bez maksas, īpašās Ziemassvētku dāvanas cena 3 EUR. Vietu skaits ir ierobežots.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi, un ir vienīgais, kur iespējams noskatīties visu jaunāko, ko radījuši Andris Zeibots, Anna Kerija Studente, Austris Pirktiņš, Hermanis Paukšs, Uldis Karlovs-Karlovskis un citi mūsdienu latviešu dramaturgi. Dramaturgu teātris atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas).